Renovering i Huddinge, Stockholm

Har du precis flyttat in i en ny bostad och vill renovera den eller vill du bara ha en ordentlig förändring i ditt hus eller lägenhet? Då är vi byggfirman som du ska vända dig till. Vi har kunskapen som krävs för att ro ditt projekt i hamn och utför totalrenovering av både hus och lägenheter.

Fräscha upp och höj värdet på din bostad

Visste du att en ordentlig husrenovering eller lägenhetsrenovering kan höja värdet på din bostad? Går du inte i säljartankar kommer renoveringen istället att höja din livskvalitet. Tack vare vår spetskompetens inom området kan vi se till att leverera dina drömmars hem. Om så önskas kan vi även bistå med rådgivning och komma på nya möjligheter som kanske missats.

Renovering för alla kundgrupper

Vi vet hur avgörande en renovering kan vara för trivseln och därför erbjuder vi våra tjänster till alla kundgrupper inom Stockholmsområdet. Det betyder att vi hjälper både företagare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med att fräscha upp och fixa till. Som privatperson kommer du dessutom att kunna använda dig av ROT-avdraget.

Bekymmersfri renovering

Oavsett om du vill ha hjälp med rivning, snickeri, måleri, golvläggning eller elarbeten så kan vi hjälpa dig. Hos oss ligger fokus på att skapa så snygga resultat som möjligt, samtidigt som vi vill ge våra kunder en så bekväm och bekymmersfri upplevelse som vi bara kan.

Förutsättningslöst möte och kostnadsfri offert

När du kontaktar oss kan vi hjälpa dig att besvara frågor och funderingar. Om så önskas ser vi till att få ut en kostnadsfri offert och kan även boka in ett möte som är helt förutsättningslöst. Det enda du behöver göra är att skicka iväg ett mejl eller slå oss en signal. När du är redo att boka kommer vi tillsammans överens om en projektplan som passar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *