Renovera tvättstuga i Huddinge, Stockholm

Att göra en större eller mindre renovering av din tvättstuga kan innebära att du gör en mycket bra affär. Inte nog med att du kommer höja livskvaliteten, utan du kommer också att öka värdet på bostaden. Vårt byggföretag erbjuder hjälp till både företag, privatpersoner och fastighetsägare som vill ge tvättstugan ett lyft!

Rådgivning och vägledning av professionella hantverkare

Funderar du på att renovera tvättstugan i hemmet eller behöver fastighetens tvättstuga fräschas upp? Då är du välkommen att kontakta oss! Det finns alltid en serviceinriktad och kunnig person på plats som kan besvara dina frågor eller varför inte diskutera valet av material. Är du intresserad av att veta ett pris kan vi även se till att få ut en kostnadsfri offert.

Renovering av tvättstugan i Stockholm

Även om vi befinner oss i Huddinge kan vi hjälpa människor och företag över hela Storstockholm. Under åren har vi haft kunder på Gladö såväl som i Segeltorp, Midsommarkransen och Glömsta. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vill du ha hjälp från början till slut erbjuder vi totalentreprenad i egen regi!

Tvättstugerenovering för alla behov

För oss är det viktigt att du som kund känner att alla dina behov kan bli uppfyllda. Därför ser vi till att erbjuda en rad olika tjänster inom tvättstugerenovering. Vi kan bland annat hjälpa dig att installera diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, men vi vet också hur man utför plattsättning och klinkergolv med bravur. Naturligtvis utför vi också VVS-arbeten och rörinstallationer.

Kostnadsfri offert på ditt projekt

Vi förstår att det är viktigt för dig att veta hur mycket din renovering kommer att kosta och därför ser vi till att alltid erbjuda kostnadsfria offerter. Vi rekommenderar att du är så detaljerad i din offertbeskrivning som möjligt, så att vi kan sätta ett pris som är korrekt.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *