Renovera källare i Huddinge, Stockholm

När man hör ordet källare är det lätt att associera detta med ett fuktigt, tråkigt och mörkt utrymme, men så behöver det inte vara. Med vår hjälp kan du förvandla en klassisk källare till ett mysigt kontorsrum eller varför inte en extra boyta att hyra ut? Du berättar för oss vad du behöver och vi erbjuder dig lösningar för alla typer av behov!

Källarrenovering i Stockholm av professionella hantverkare

En källarrenovering kan innebära en totalrenovering av hela källaren, men det kan också innebära en ombyggnation av ett tv-rum, förråd, kontorsrum eller spa-avdelning. Våra professionella och seriösa hantverkare hittar lösningar på alla problem och skapar en källare som du kan ha större användning för.

Ett friskare och mer välmående hus

Har det börjat att lukta unket i källaren? Då kan du ha problem med fukt. Fukt kan leda till mögelangrepp såväl som att dina saker blir förstörda. Genom en ordentligt och fackmannamässigt utförd dränering kan du bli av med problemet. Vill du även passa på att installera belysning eller skapa en separat entre kan vi hjälpa dig även här.

Spetskompetens inom källarrenovering

Vi är en byggfirma som har spetskompetens inom källarrenoveringar i Stockholmsområdet. Om du vill skapa en mer trivsam källare som är mångsidigt användbar är vi byggföretaget för dig. Tillsammans med kunden ser vi till att ta fram ett förslag på vad som kan krävas och utifrån de förutsättningar som vi har. Vi levererar alltid ett professionellt resultat och en nöjd kund garanti.

ROT-avdrag och kostnadsfria offerter

För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig säker och trygg. Därför ser vi till att ha alla de försäkringar och garantier som krävs. Vi är naturligtvis även registrerade för F-skatt, vilket innebär att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *