Badrumsrenovering i Huddinge, Stockholm

Är det dags att renovera badrummet? Då vill vi vara med i projektet! Vi har lång erfarenhet och kunskap om badrumsrenoveringar och har renoverat många badrum, samt tvättstugor, genom åren. Här får du alltid ett fast pris och vi sätter en tydlig tidsplan för din bekvämlighet. Tack vare våra engagerade projektledare får du hjälp från början till slut!

Enkel och smärtfri badrumsrenovering

Att renovera badrummet kan involvera en hel del pyssel. Här krävs erfarenhet och utbildning för att arbetet ska bli utfört på rätt sätt. Alla våra hantverkare besitter den kunskap och utbildning som krävs för att hjälpa dig med allt från kakling till klinkergolv och installationer av golvvärme. Vi kan även se till att skapa en unik relaxavdelning eller hjälpa dig att bygga en bastu.

Badrumsrenovering i hela Stockholm

Vår byggfirma hittar du i Huddinge, men vi tar oss an kunder i hela Stockholmsområdet. Det betyder att du kan anlita oss även i Älvsjö, Hägersten, Johanneshov, Skogås, Länna, Solsidan, Saltsjöbaden och i många andra områden därtill. Vi hjälper dig även med badrumsrenoveringen på mer avlägsna platser inom Stockholmsområdet.

Badrumsrenovering med totalentreprenad

Vill du utföra delar av din renovering på egen hand eller vill du att vi styr hela projektet från start till mål? Inga problem! Till oss kan du vända dig om du vill ha hjälp med totalentreprenad för badrumsrenoveringen, men vi kan också hjälpa till vid mindre arbeten som du inte vill eller kan utföra på egen hand. Kontakta oss för att veta mer om de tjänster vi erbjuder!

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Vår byggfirma är professionell och seriös, så naturligtvis är vi registrerade för F-skatt. Det betyder att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för din badrumsrenovering. ROT-avdraget kan användas vid mindre projekt som vid plattsättning eller flytspackling, men även vid totalentreprenad.

Kontakta ett bra markföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *