Bygga altan i Huddinge, Stockholm

Vill du ha en trevlig altan att spendera ljumna sommarkvällar på och umgås med vänner och familj? Då har du kommit rätt. Vi är en byggfirma som hjälper dig med en tillbyggnad som ett uterum, en veranda eller en terrass. Vi kan även se till att skapa ett vackert pooldäck eller varför inte ett privat spabad?

En uteplats för just dina behov

Det finns flera orsaker till varför man kan vilja bygga sig en uteplats. Främst handlar det om att man vill ha en byggnation som gör det möjligt att vistas mer utomhus i den friska luften. Våra snickare har den kunskap och utbildning som krävs för att bygga alla typer av trädäck, terrasser eller altaner. Vi har även helhetslösningar för verandor.

Sänk kostnaderna med hjälp av ROT-avdraget?

Är du privatperson och vill att ditt uterum eller din terrass ska vara en tillbyggnad? Då har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket och är endast i behov av ditt personnummer. När arbetet är slutfört får du en faktura där arbetskostnaden är reducerad med 30 %.

Högkvalitativt virke och professionella altanbyggare

Vi jobbar bara med de bästa verktygen och metoderna för att säkerställa att din altan blir så snygg som möjligt. Våra altanbyggare är utbildade och ser även till att alltid välja ett tryckimpregnerad virke som är hållbart och som kan stå emot väder och vind. Här får du även en garanti på arbetet. Är du inte nöjd kommer vi ut och åtgärdar problemet direkt!

Kostnadsfri offert på altanbygge i Stockholm

Oavsett vart i Stockholm som du bor kan en altan eller en veranda vara det perfekta tillskottet till ditt hus. Vi hjälper kunder inom hela Stockholmsområdet och ser till att lyssna till alla dina önskemål och idéer. Är du osäker på materialval eller design kan vi bistå med vägledning även här.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *